110 let vzniku animovaného filmu2023

Shrnutí akce.

Netradiční milínský masopust 2023 s tématem 110 let vzniku animovaného filmu je za námi.
A letos to s ním bylo všelijaké.
Pergola v místě za hřištěm, týden před akcí, hořela, takže v době konání akce byla nefunkční, ale chlapy z TJ se s tím poprali.
Starosta den před zahajení masopustu onemocněl, ale našel za sebe adekvátní náhradu - Křemílka.
Počasí nám tentokrát moc nepřálo. Velký vítr nám zrušil stan, připravený pro diváky a občerstvení a trubky se kácely k zemi, ještě, že to nikoho nezranilo, jen organizátorka, která se snažila zachránit, co se dalo, po upadnutí skončila v nemocnici (ale až na bolestivé pohmožděniny to dopadlo, jakž takž dobře).
Ulítla nám krásná, ručně vyrobená výzdoba.
Lidí i účinkujících asi dle počasí bylo méně, což nás díky velkým přípravám mrzelo, ale přesto nás doprovázela spousta lidí a u nás to vyvolalo úsměvy na tváři.
Pódium (díky, všem při jeho stavění) pod náporem větru drželo a vlající vystupující z řad účinkujících jako Zářící ženy, místní hasiči a místní ženy a slečny byli úžasní. Děkujeme za nácvik i přípravu.
Mickey Mouss roztančil děti i dospělé, Bakchuse trpaslíci ulochtali k smrti a pohotový konferinciér Rumcajs zvládl vše bravůrně.
Škoda, že 5 minutový déšť vyhnal dalších víc jak polovinu přihlížejících lidí a stánkaři, tak neměli komu naplnit bříška masopustníma dobrotama a mokem.
Kino, kde se promítaly anim.pohádky pro děti bylo zaplněno do posledního místa, což už dlouho kino v Milíně nepamatuje.
A to, co se pokazilo na masopustní akci, ne, naší vinou, jsme si vynahradili na After párty pro účinkující. A, že se tančilo, jedlo, pilo do pozdních hodin!
Touto cestou chci poděkovat všem aktérům masopustu i lidem, kteří se na nás přišli podívat, věřte, že už při přípravách se bavíme, ale i dohadujeme, ale stojí to za to.
Teď jen malá fotografická ochutnávka.
Více fotek bude na našich stránkách www.masopust-milin.cz a postupně budeme dodávat fotky, videa na web i na Fb, jak budou fotografové posílat.
I jim díky za to.
2019 ....... 2024 © masopust-milin.cz
webdesign | websystem | KAO.cz